ΓΕΝΙΚΑ

Η επιχείρηση ΠΗΤΤΑΣ Ν. – ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ Ε ΟΕ, με διακριτικό τίτλο NUTORIOUS, έχει έδρα στο Καρλόβασι της Σάμου (οδός 8ης Μαΐου, ΤΚ 83200, Σάμος, Ελλάδα, ΑΦΜ 801801767, ΔΟΥ Σάμου, τηλέφωνο +30 22730 33015).

Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή μαζί μας μέσω της παρούσας ιστοσελίδας (https://nutorious.gr), πρέπει να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις καθώς όλες οι συναλλαγές διέπονται από αυτούς και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των όρων αυτών.

1. ΌΡΟΙ

Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η επιχείρηση αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι τροποποιήσεις των όρων δεν καταλαμβάνουν τις παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η επιχείρηση δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των περιεχομένων που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος αναφορικά με τα ουσιώδη χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος που διαθέτει, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η επιχείρηση και το ηλεκτρονικό της κατάστημα δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για  τεχνικά προβλήματα, που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά τη διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η επιχείρηση ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας απαγορεύεται να χρησιμοποιούν αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, άδικο, εμπαθές, παραβιάζει απόρρητο οποιουδήποτε άλλου προσώπου, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

5. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για την διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας (https://nutorious.gr),  και για να κάνετε παραγγελίες προϊόντων της επιχείρησης, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, τον αριθμό του τηλεφώνου σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η επιχείρηση τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δώσατε και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών εισάγονται αποκλειστικά στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK, ενώ η επιχείρηση δεν κρατάει κανένα απολύτως στοιχείο αυτών.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την Πολιτική Απορρήτου εδώ.

6. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανοί τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης).

Η διαδικασία για την πραγματοποίηση της παραγγελίας μέσω του e-shopξεκινάει με τη συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.

Μέσω του διαδικτυακού τόπου θα ενημερώνεστε από την επιχείρηση πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα (η οποία δεν μπορεί να είναι πέραν του ενός προϊόντος καθώς κάθε προϊόν είναι μοναδικό κομμάτι), τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, θα λαμβάνετε στο e-mail  σας αντίγραφο της παραγγελίας.

7. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2,50 ευρώ).
Κατά την παραλαβή στο σημείο που μας έχετε υποδείξει πληρώνετε το αντίτιμο στον υπάλληλο της εταιρίας courier

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet

Τραπεζικό Έμβασμα

Alpha Bank
Δικαιούχος: ΠΗΤΤΑΣ Ν. – ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ Ε ΟΕ
IBAN GR230 140 6020 60200 233 000 3102

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Δικαιούχος: ΠΗΤΤΑΣ Ν. – ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ Ε ΟΕ
IBAN GR350 110 369 00000 369 004 33461

Η αναγραφόμενη τιμή κάτω από κάθε προϊόν είναι η τελική τιμή με ΦΠΑ.

Το https://nutorious.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό. Η αναπροσαρμογή δεν θα καταλαμβάνει παραγγελίες που έχουν ήδη γίνει.

8. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Viva Wallet.

9. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας ACS Courier εντός 2 έως 4 εργασίμων ημερών μετά την παραγγελία.

Παραγγελίες από €50 και άνω αποστέλλονται δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω των €50, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα €2,50 για παράδοση εντός της Σάμου, και στα €5 για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Εξαίρεση αποτελούν οι δυσπρόσιτες περιοχές, όπου τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα €15. Ελέξτε εδώ, αν ανήκετε σε δυσπρόσιτη περιοχή.

Σε περίπτωση που ανήκετε σε δυσπρόσιτη περιοχή, θα επικονωνήσουμε μαζί σας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος αποστολής.

10. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ / ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολόγητα από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και στην περίπτωση αυτή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την επιστροφή του προϊόντος στην επιχείρησή μας.

Η επιστροφή των χρημάτων, τα οποία κατεβλήθησαν μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο μέσω πιστωτικής/χρεωστικής  κάρτας, ενώ η επιστροφή των χρημάτων που κατεβλήθησαν με τραπεζικό έμβασμα θα γίνεται μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του καταναλωτή, τον οποίο θα δηλώνει στην επιχείρηση.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος για οποιαδήποτε αιτία, η επιστροφή του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνον εφόσον πρώτα ο καταναλωτής έχει εξοφλήσει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.

Η δήλωση επιστροφής για οποιαδήποτε αιτία ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά στο info@nutorious.gr  και η επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να αποστείλει ηλεκτρονική επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης επιστροφής μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν. Ο καταναλωτής πρέπει να ενημερώνει με τη δήλωση επιστροφής του για τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψει το προϊόν στην επιχείρησή μας.

Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Συγκεκριμένα δεν πρέπει να    υπάρχουν δείγματα παραβίασης της ταινίας ασφαλείας – γνησιότητας ή χρήσης του προϊόντος . Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει παραποιηθεί η εξωτερική/εσωτερική συσκευασία των προϊόντων, ενώ οι θήκες, κουτιά ή κάθε άλλη συσκευασία μέσα στα οποία αυτά είναι τοποθετημένα, θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν τα παραλάβατε. Σε αντίθετη περίπτωση η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μην επιστρέψει τα χρήματα.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα παραλαβής/αποστολής (ταχυμεταφορέα και τραπεζικά έξοδα) βαρύνουν τον καταναλωτή,  ο οποίος θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια, την καταστροφή ή χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους από την επιχείρησή μας.

Εάν θελήσετε την ακύρωση της παραγγελίας μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του info@nutorious.gr ή στο τηλέφωνο 22730 33015 (ώρες καταστημάτων) κι αμέσως η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Σε περίπτωση που ζητήσετε αλλαγή σε παραγγελία που έχει ήδη εκτελεστεί (έχετε δηλαδή λάβει ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας) χρεώνεστε δύο φορές τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που η παραγγελία επιστραφεί στην επιχείρησή μας λόγω αδιαφορίας σας να παραλάβετε εγκαίρως και ζητησετε να σας αποσταλεί εκ νέου.

11. ΔΙΑΦΟΡΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του συμφωνημένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail. Η επιχείρησή μας δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας ωστόσο θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H επιχείρηση αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις χρήσης διέπονται από την ελληνική νομοθεσία ενώ αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.